Doprava zdarma na Slovensko pri nákupe nad 49 EUR.

Čaro svadby na jar

Čaro svadby na jar

Jar je najkrajšie obdobie v roku, na ktoré sa teší asi každý z nás, je ju cítiť vo vzduchu a všade okolo nás. 

Jar je obdobím nového života, nových začiatkov. Prebúdza sa príroda a s pribúdajúcimi slnečnými lúčami pribúda energia aj ľuďom. Preto aj v jarnom období začína sezóna svadieb, lebo aj manželstvo je začiatok nového dobrodružstva, novej etapy života.

Do plánovania svadby sa budúci mladomanželia púšťajú s veľkou láskou, očakávaniami, predstavami, snami, túžbami. A platí to hlavne o budúcich nevestách. Každá chce mať deň "D" dokonalý a perfektne zorganizovaný.

Veľa ľudí si skvelú svadbu predstavuje v lete. V lete totiž nie sú žiadne obmedzenia pri výbere svadobných šiat, nemusíte ich schovávať pod kožušinovou pelerínou ako v zime.

V jarnom období síce nie je slnka až tak veľa ako v lete, ale aj toto obdobie má veľké čaro a dokáže na svadbe vyčariť nezabudnuteľnú atmosféru, ktoré v žiadnom inom období nezažijete.

 

Organizovanie svadby nie je jednoduchá záležitosť, či si už budete organizovať svadbu za pomoci agentúry alebo svojpomocne. Je potrebné myslieť na veľa vecí a detailov, aby svadba vyšla podľa vašich predstáv a vy spolu so svadobnými hosťami ste prežili najkrajší deň vášho spoločného života.. Záleží naozaj na každom detaile.

Vybrať termín s dostatočným časovým predstihom je veľmi dôležité dôležité, najmä pri rezervovaní termínu v kostole, na úrade, v reštaurácií alebo na mieste, kde sa tude konať svadobný obrad alebo hostina.

Výhodou svadby na jar je, že pri rezervácii termínu nebýva problém s obsadenosťou termínov tak ako je to pri letných svadbách. Žiaden preplnený kalendár.

Ak patríte k romantikom, tak jarná svadba je pre vás ako stvorená.  Nikde nie je napísané, že sa svadba musí lkonať len v kostole alebo na úrade a svadobná hostina v reštaurácii pri slepačej polievke a rezni so šalátom.

Jar ponúka oveľa väčšie možnosti a bola by veľká škoda to nevyužiť. Predstavte si jarnú svadbu v záhrade, ktorá je plná rozkvitnutých  farebných kvetov

Vôbec sa nemusíte báť použiť jarné kvety do svadobnej kytice.  Kytica z jarných kvetov sa doslova pýta k vašim bielym svadobným šatám. 

Ak máte radi bieluružovú alebo fialovú farbu, použite do kytice a pri dekorácii orgován. Je tvarovateľný a úžasne voňavý.

Orgovánové kytice na stoloch vykúzlia atmosféru romantickej svadby. Ak k tomu pridáte orgovánové srdiečka na stoličky alebo nimi ozdobíte úvodnú líniu do kostola, romantické duše si určite prídu na svoje.

Jarná vôňa prírody je ako stvorená pre romantiku. Vymeňte prieror bežnej reštaurácie alebo sály za rozkvitnutú lúku, záhradu alebo čerešňový sad.

Dokonalá výzdoba a doplnky v takomto prípade budú prírodné materiály, drevené stoly, lavice alebo stoličky z čias našich babičiek. So správnou výzdobou a doplnkami podčiarknete jednoduchosť a výnimočnosť vecí, ktoré sú spojené s prírodou..

Hlinené kvetináče v prírodných farbách plné jarných kvetov, lampáše vytvoria úžasnú atmosféru pre váš veľký a výnimočný deň.

Na vašu svadbu si budete vy, ale aj vaši hostia veľmi dlho spomínať.

Pri jarnej svadbe v prírode určite myslite aj na plán "B". 

Jarné počasie býva čato nevyspytateľné a nikdy nevieme, čo si pre nás príroda pripraví.Preto musíte byť pre prípad nečasu pripravení aj vy - prístrešok / stany a ohrievače sa postarajú o praktickú časť vašej svadby. V prípade dažďa hostia ostatnú suchí a v teple, aj napriek tomu, že večer teplota vonku nebude vysoká.

 

A na záver ešte jeden skvelý tip na krásny detail, ktorý Vám zostane ako pamiatka na celý život. Dozdobte Váš svadobný stôl so svadobným príborom s menom nevesty a ženícha a dátumom svadby. A mimochodom, je to aj  perfektný darček pre novomanželov, ak ste pozvaný na svadbu ako hosť. Čo myslíte? 

Vyberte si z ponuky darčekov pre novomanželov  alebo z ponuky spoločenských šperkov a doplnkov z našej ponuky DORIA

mceclip0-6